fredag 25. april 2008

Tilbake til elektronikkland



I dag formiddag var det tilbake til den store elbutikken (ref. gårdagens innlegg) for alle 4 guttene og en far. Vi brukte 2-3 timer på å komme oss gjennom 3 av 6 etasje, det skal dog sies at dette nok var de største og mest interessante etasjene. Uansett er det så utrolig mye fancy som vi ikke ser i Norge. I tillegg er det så utrolig store avdelinger for små ting, se bare den ene av flere rekker bare med datamuser. Her skal nok det kjøpes litt etter hvert, det må bare kartlegges ordentlig først.

Maskinen på bildet er en Macbook Air som er ufattelig tynn. Faktisk så tynn at den bl.a. ikke har plass til CD-rom eller nettverkskontakt.

Vi gikk i tillegg fordi flere spillhaller. Den ene satt det mange japanere i alle aldre og spillte på et spill der det på en eller annen måte var om å gjøre å få flest mulig kuler ut av en labyrint. Det var en utrolig tung luft, og et enormt lydnivå. Vi var helt kjørt etter bare å ha sett på det i noen få minutter, mens folk gjerne sitter der og spiller i flere timer. Skulle til å ta bilder av automatene inne i hallen, men det ble vi nok nektet.

Litt senere så vi derimpot en helt utrolig type. Det var en automat der det var om å gjøre å trykke på riktig knapp til riktig tid, á la dansespill. Han var helt ekstrem, og klarte de sykeste kombinasjonene, men så har han nok brukt en del timer foran den maskinen....

Uansett klarte vi å få en video av ham som du kan se under:

Ingen kommentarer: