lørdag 26. april 2008

Klare for konkurransen


I dag har vi vært på sightseeing. Det var greit å på se andre deler av byen. Nå har vi bl.a. sett det eldste tempelet i byen. Dette stedet var som de fleste andre turistatraksjoner sterkt kommersialisert, noe som jo nødvendigvis ikke er så positivt. Etter det var vi i et gigantisk elektronikkområde. Deler av butikkene vi var i veldig like de som ligger i området rundt hotellet her. Uansett var det veldig stort og mye bra. Til slutt fant vi derimot en liten bakgate der de hadde veldig mye artig småplukk en ikke finner i de store kjedene. Nå har folk så vidt også begynt å kjøpe noen produkter, og i det minste begynt å sirkle inn hva de skal ha.

I morgen skal vi opp i hallen på morgenen. Deretter skal vi rigge oss til for 3 dager med konkurranse. Så blir det øving med roboten for å sjekke at alt virker som skal. Det viktigste som skjer i morgen er uansett at vi skal holde alle presentasjonene våre (ref. tidliggere innlegg) rett etter hverandre. Mandag er det robotkjøring, og tirsdag eventuelle robotfinaler og premieutdeling. Vi tror vi er nokså klare for konkurransen, og ser frem til å treffe andre lag. Om vi ikke kommer helt opp er det nødvendigvis ikke så gale, det er tross alt de beste fra hele verden som er her.

Under turen i dag resite vi med et lag fra USA, og fikk så vidt snakket med dem. Vi har også støtt på lagene fra Sverige (2 stk) uten å få snakke med. I tillegg har vi snakket med lag fra Malaysia og selvfølgelig sett veldig mange "FLLere".

Nå skal vi spise før vi kjører siste gjenomgang av presentasjonen og legger oss til å sove.

1 kommentar:

Careface sa...

Lykke til! VI HEIER PÅ DERE!

Legg ut presentasjonen deres da. Bruk feks: http://www.slide.com/