fredag 25. april 2008

Info fra arrangøren


Etter tidvis dårlig informasjon i forveien, har vi i dag endelig fått den offisielle guideboken til turneringen. Dermed vet vi nå akkurat når vi skal presentere. Søndag 15:30 begynner vi med team work presentation, 15:45 resaerch presentation (teoretisk), 16:00 technical presentation (robot). Ellers er det stort sett øving og gå og møte andre lag på søndag.

Mandag er de innledende kjøringene i robotkonkurransen. Vi skal først kjøre mot et lag fra Mexico, deretter et fra Sør-Korea, og til slutt et lag fra Saudi-Arabia som sannsynligvis består av barn til royalities. Tirsdag er det finaler i robotkonkurransen om vi skulle komme så langt. Kl. 11:15 begynner premieutdelingen på tirsdag, og vi har dermed litt tid igjen før vi drar hjem igjen onsdag morgen. Mandag kveld er det i tillegg team party. Vi kommer tilbake til mer oppdateringer og mer nøyaktige tider på arrangementet etter hvert.

Lokal tid her i Tokyo tilsvarer norsk tid pluss 7 timer. Det er egentlig 8 timer, men grunnet at Japanerne ikke bruker sommertid blir det "bare" 7 timers forskjell.

I morgen skal vi på sightseeing rundt om i byen sammen med de fleste andre lagene. Det blir nok artig. Vi skal innom Tokyos eldste tempel, et handleområde, verdens største (beste) elektronikkmarked og i tillegg spise "japanese style" lunsj.

På bildet ser en Japans mange systemer og hvordan de kontrollerer alt. Røyking er forbudt på gaten. Det var derimot litt uklart om det bare var i bilveien eller på hele fortauet, i såfall var det mange som brøt det...

3 kommentarer:

Careface sa...

HÅVARD! FY SKAM! Ikke skriv "royalities"... Det gjør vondt i kroppen når jeg leser slikt. Skriv for i Jesu navn "adelig", tatt i betraktning at de neppe er monarker, men heller mest sannsynlig rike drittunger med terrorist-pappa med oljemilliarder og 1000 koner.

Erle sa...

Er det et større kompliment til arabiske terrorister å kalle dem for royalities enn å kalle dem for adelige? Ville trodd det gikk ut på ett.

Men du er flink å blogge, Håvard, er bare å stå på!

froysa sa...

Laget heter tross alt "Royal Commission Robotics Club"