tirsdag 29. april 2008

Lego Extrem vant Technical award

Lego Extrem vant technical award som vil si at vi har den beste robotløsningen i verden!

I selve robotkjøringen var nivået så høyt blant de 8 finalistene at det nærmest var litt tilfeldig hvem som vant. Vi kom på delt 5. plass etter å ha scoret 395 poeng i semifinalen, en plassering vi delte med danske Dauerkraft. Det eneste vi manglet på en perfekt score var at det laget vi kjørte mot startet litt før oss og vant oppgaven hvor det er om å gjøre å komme først til midten. Hadde vi vært litt mer frimodige kunne vi trykket litt før og kanskje fått 400 poeng og semifinaleplass. Vi var uansett veldig fornøyde med robotkjøringen og hadde 4 runder hvor roboten presterte perfekt.

Selve robotkjøringen ble vunnet av icNRG-I see ENERGY fra Nederland. På andre plass kom Jolly Roger fra Sverige. Jolly Roger vant også FLL Champions. Dette er den gjeveste prisen som går til det laget som totalt sett er best i alle kategorier. I det hele tatt veldig bra innsats fra de skandinaviske lagene. Det eneste skuffende med konkurransen var at det var en del rot med det arrangørmessige, men til slutt ble det absolutte fortjente vinnere, og det er bra.

I morgen er det tidlig opp før en lang dag med reising hjem til Bergen. Vi tar fly med danske Dauerkraft, noe som kan bli artig. Mer info om turneringen kommer sannsynligvis når vi er hjemme igjen.

På bildet forbereder vi oss til kvartfinalen.